NSK Meerkamp

NSK Meerkamp

Onderdeel van het Tartlétos Loopgala is dit jaar het Nederlands Studenten Kampioenschap Meerkamp. Deze meerkamp bestaat uit vier onderdelen: 100m, discus, verspringen en 800m, die in chronoloog van het Tartlétos Loopgala worden verwerkt.

Het NSK Meerkamp wordt onder auspiciën van Stichting Studentensport Nederland georganiseerd.

Deelname studenten

Deelname aan het NSK Meerkamp staat open voor studenten die verbonden zijn aan een Nederlandse universiteit of hogeschool. Hieronder wordt iedereen verstaan die als voltijd student is ingeschreven bij een van de eerder genoemde instellingen óf op 16 juni 2017 niet langer dan een jaar geleden hierbij stond ingeschreven. Het NSK Meerkamp valt dus onder het collegejaar 2016-2017. Daarnaast geldt er een leeftijdsgrens voor toelating. Er mag deelgenomen worden als men op 16 juni 2017 minimaal 16 en maximaal 30 jaar oud is. Hierbij is het verplicht dat deelnemers een geldige collegekaart kunnen overleggen aan de organisatie! (Voor deelname aan het NSK Meerkamp gelden de regels van SSN en NSAF ZeuS.)

Onderdelen

Het NSK Meerkamp bestaat uit de volgende 4 onderdelen: 100 meter, verspringen, discus en 800 meter. Dit geldt voor de mannen en voor de vrouwen, hier wordt dus geen onderscheid in gemaakt.

Buiten mededinging

Er kan aan het NSK Meerkamp ook buiten mededinging meegedaan worden mits de inschrijflimiet van 18 deelnemers per categorie (mannen/vrouwen) nog niet bereikt is. Als dit wel het geval is kan je helaas niet mee doen. Als er plekken over zijn kan je mee doen aan het NSK Meerkamp buiten mededinging. We hanteren hierin de regel: wie het eerst komt wie het eerst maalt.

NSK feest

Bij een NSK hoort ook een feestje!

Kosten

Deelname aan het NSK Meerkamp kost 10 euro per deelnemer. Deelname buiten mededinging kost 12 euro per deelnemer.