Sponsoren

Wageningen Universiteit en Researchcentrum en SWU Thymos
Het Universitair Sportcentrum de Bongerd (USB) is het sportcentrum van Wageningen Universiteit en Researchcentrum (Wageningen UR). Wageningen UR voert als motto ’For Quality of Life’
Door haar aanbod van studies gericht op Life Sciences onderscheidt Wageningen UR zich van andere universiteiten. Het Universitair Sportcentrum de Bongerd (USB) wil zich ook graag onderscheiden van de andere universitaire sportcentra. Het USB wil – naast een breed aanbod van sporten, cursussen en evenementen – vooral garant staan voor een goede dienstverlening.
Voor €84 kun je een jaar lang onbeperkt fitnessen, squashen en zwemmen, maar ook deelnemen aan alle cursussen en de meer dan 40 evenementen die er jaarlijks worden georganiseerd door de aan het USB verbonden sportstichting SWU Thymos. SWU Thymos treedt op als belangenbehartiger van alle sportende studenten in Wageningen.
Niet alleen ’For Quality of Life’, maar ook voor ’For Quality of Sports’ moet je in Wageningen zijn!

Runners World Ede
Tartlétos en Runnersworld Ede zijn een samenwerking aangegaan waar jij van kan profiteren! Als lid ontvangt je namelijk 10% korting op ons gehele assortiment m.u.v. acties.
Maar laten wij ons eerst even voorstellen. Wij zijn zelf fanatieke hardlopers. Maarten houdt meer van de 10 en 15 km afstanden terwijl Mariska’s hart bij de extreme events ligt en zij heeft o.a. de Marathon des Sables, de Swiss Alpine Marathon en de Tough Guy in Engeland volbracht. Wij willen de bovenstaande passie, kennis en enthousiasme graag met jou delen in onze winkel.
Wij voeren een uitgebreid assortiment van alle gerenommeerde merken op het gebied van hardloopschoenen, spikes, wandelschoenen, functionele kleding en ondergoed, sportbeha’s, hartslagmeters, sporthorloges, zonnebrillen, sportvoeding, reflectiematerialen en overige accessoires die van toepassing kunnen zijn.
Om je van het juiste advies op het gebied van schoenen te voorzien hebben wij een 15 meter lange hardloopbaan in de winkel met een geavanceerd camera- en softwaresysteem om exact te bepalen welke schoen het beste bij jou past. Wij willen eerst graag weten wat voor type loper je bent, je loopgeschiedenis en wat je bereiken wilt. Vervolgens maken wij een analyse met het camerasysteem op onze loopbaan. N.a.v. deze analyse kunnen wij de geschikte schoenen selecteren, die je vervolgens op je gemak kunt testen op onze loopbaan of zelfs buiten. Indien je jouw oude schoenen nog hebt, zou het fijn zijn als je die mee zou kunnen nemen; je oude schoenen kunnen ons nog veel vertellen. Je kunt voor deze analyse zonder afspraak bij ons binnen lopen.
Wij willen graag meer zijn dan alleen een winkel. Je kunt bij ons terecht voor enkel een bidon, maar wij kunnen je ook van dienst zijn op het gebied van voeding, trainingsschema’s, blessurepreventie en overige zaken die je als hardloper “tegen het lijf kunt lopen”. Wij hebben ook een samenwerking met een sportfysiotherapeut, podoloog en een voedingsdeskundige om je ook op deze gebieden van dienst te kunnen zijn.
Wij hopen je spoedig in onze winkel te mogen begroeten!
Mariska en Maarten

Runnersworld Ede
Brouwerstraat 118 (aan het Kuiperplein)
6712 AA Ede
0318-610348

Het Tartlétos loopgala wordt daarnaast mede mogelijk gemaakt door:
NSAF ZeuS, Nederlandse Studenten Atletiekfederatie
SSN, Studenten Sport Nederland
Lidl