Sponsoren

Aan het organiseren van het Loopgala zitten natuurlijk ook kosten verbonden, maar gelukkig krijgen wij hulp van de volgende organisaties in de vorm van sponsoring. Klik op de rode namen voor verwijzingen naar websites.

NSAF ZeuS, Nederlandse Studenten Atletiekfederatie

SSN, Studenten Sport Nederland

M-Visio Wageningen, M-Visio is een therapeutisch centrum in Wageningen waar het mogelijk is behandelingen voor fysiotherapie, sportfysiotherapie, manuele therapie of craniosacraaltherapie te krijgen.

Wageningen Universiteit en Researchcentrum en SWU Thymos
Het Universitair Sportcentrum de Bongerd (SCB) is het sportcentrum van Wageningen Universiteit en Researchcentrum (Wageningen UR). Studenten kunnen een abonnement van een jaar kopen en onbeperkt fitnessen, squashen en zwemmen, maar ook deelnemen aan alle cursussen en de meer dan 40 evenementen die er jaarlijks worden georganiseerd door de aan het SCB verbonden sportstichting SWU Thymos. SWU Thymos treedt op als belangenbehartiger van alle sportende studenten in Wageningen.

Robin French Bakery, Robin French Bakery is een Franse bakker in Wageningen met pure passie voor kwaliteit. Klassieke landbroden, traditionele baguettes, zelfgemaakte croissants, kleurige macarons en oogstrelende tartelettes. De smaak is subliem. En zoals het een Franse bakker betaamt, zijn we ook op zondag open! Op zondagochtend voor het ontbijt verse croissants, Pain au chocolat of een Pain de campagne halen… dichter bij Frankrijk komt u niet!

Runners World Ede
Tartlétos en Runnersworld Ede zijn een samenwerking aangegaan waar jij van kan profiteren! Als lid ontvangt je namelijk 10% korting op ons gehele assortiment m.u.v. acties.
Maar laten wij ons eerst even voorstellen. Wij zijn zelf fanatieke hardlopers. Maarten houdt meer van de 10 en 15 km afstanden terwijl Mariska’s hart bij de extreme events ligt en zij heeft o.a. de Marathon des Sables, de Swiss Alpine Marathon en de Tough Guy in Engeland volbracht. Wij willen de bovenstaande passie, kennis en enthousiasme graag met jou delen in onze winkel.
Wij voeren een uitgebreid assortiment van alle gerenommeerde merken op het gebied van hardloopschoenen, spikes, wandelschoenen, functionele kleding en ondergoed, sportbeha’s, hartslagmeters, sporthorloges, zonnebrillen, sportvoeding, reflectiematerialen en overige accessoires die van toepassing kunnen zijn.
Om je van het juiste advies op het gebied van schoenen te voorzien hebben wij een 15 meter lange hardloopbaan in de winkel met een geavanceerd camera- en softwaresysteem om exact te bepalen welke schoen het beste bij jou past. Wij willen eerst graag weten wat voor type loper je bent, je loopgeschiedenis en wat je bereiken wilt. Vervolgens maken wij een analyse met het camerasysteem op onze loopbaan. N.a.v. deze analyse kunnen wij de geschikte schoenen selecteren, die je vervolgens op je gemak kunt testen op onze loopbaan of zelfs buiten. Indien je jouw oude schoenen nog hebt, zou het fijn zijn als je die mee zou kunnen nemen; je oude schoenen kunnen ons nog veel vertellen. Je kunt voor deze analyse zonder afspraak bij ons binnen lopen.
Wij willen graag meer zijn dan alleen een winkel. Je kunt bij ons terecht voor enkel een bidon, maar wij kunnen je ook van dienst zijn op het gebied van voeding, trainingsschema’s, blessurepreventie en overige zaken die je als hardloper “tegen het lijf kunt lopen”. Wij hebben ook een samenwerking met een sportfysiotherapeut, podoloog en een voedingsdeskundige om je ook op deze gebieden van dienst te kunnen zijn.
Wij hopen je spoedig in onze winkel te mogen begroeten!
Mariska en Maarten

Runnersworld Ede
Brouwerstraat 118 (aan het Kuiperplein)
6712 AA Ede
0318-610348