Vermiste banner, foto’s en 8 baanrecords!

In de nacht van zaterdag op zondag is helaas een banner van SWU Thymos verdwenen. Deze banner kost ongeveer €700,-, dus het zou fijn zijn als degene die deze eventueel heeft (verstopt) zich meldt en ervoor zorgt dat de banner ook weer terug komt.

Foto’s van Nathan Meijer kunnen teruggevonden worden op de Facebookpagina, verder zijn er door  “Via Gladiola” (www.viagladiola.tk) ook foto’s gemaakt:
Deel 1
Deel 2
Deel 3

Verder blijkt dat er tussen de mooie prestaties van afgelopen weekend ook een aantal baanrecords zitten: nooit werd er sneller gelopen, verder geworpen en verder gesprongen op de blauwe baan in Wageningen dan de volgende prestaties:

Onderdeel Atleet Prestatie
100 meter mannen Devron Jepma 10.68, -0.8m/s
400 meter horden mannen Joost de Jong 53.98
4 x 400 meter mannen Asterix 3:41.7
400 meter horden vrouwen Cathelijn Peeters 1:05.85
3000 meter steeple vrouwen Silke Jonkman 11:53,49
Kogelslingeren vrouwen Sina Mai Holthuizen 58.62
Hinkstapsprong vrouwen Jaimy van Broekhoven 11.84, +0.3 m/s
4 x 400 meter vrouwen Vitalis 4:32,27

Gefeliciteerd allen met deze mooie prestaties!

NSK Baan 2016

Het NSK baan 2016 zit er weer op! Na een gezellig feestje in Annie’s kroeg na de 1e wedstrijddag werden de goede prestaties vandaag voortgezet, helaas gehinderd door wat regenbuien.

Als organisatie blikken we terug op een geslaagde wedstrijd. Graag willen we iedereen bedanken die heeft meegeholpen om dit NSK tot een succes te maken!

Alle uitslagen kunnen teruggevonden op atletiek.nu.
Foto’s kunnen op Facebook gevonden worden.

Mochten er nog vragen zijn over de uitslag of andere zaken kun je mailen naar nskbaan2016@gmail.com

Laatste informatie!

Hierbij nogmaals de laatste informatie een keer op een rijtje. Bij de deelnemers-mail stonden nog wat fouten in het chronoloog, hopelijk klopt alles nu (de indeling op atletiek.nu klopt in ieder geval)

Vrijwilligers gezocht
Ten eerste zijn dringend op zoek naar vrijwilligers. We komen nog redelijk wat vrijwilligers tekort voor beide wedstrijddagen, dus heb je voor of na je onderdeel nog wat tijd over help ons dan, opgeven kan via het volgende formulier. Hier staat tegenover dat je een gratis lunchpakket krijgt.

Kan je zelf niet helpen, maar weet je nog wel iemand in je omgeving die kan helpen spoor diegene dan aan om zich op te geven: wanneer je een hele dag helpt krijg je naast het lunchpakket ook gratis avondeten en gratis toegang tot het feest.

Bereikbaarheid en parkeren
Voor een routebeschrijving naar de atletiekbaan verwijzen we je door naar de routeplanners. Het adres is: Bornsesteeg 2, Wageningen.

Houd er rekening mee dat in het weekend de A12 tussen Ede-Wageningen en knooppunt Grijsoord dicht is in de richting van Arnhem in verband met werkzaamheden. Verkeer wordt omgeleid via de A2/A15 of A30/A1/A50.

Kom je met de auto, dan is het mogelijk om te parkeren op de parkeerplaats voor de atletiekbaan.

Chronoloog
Laatste wijzigingen in het chronoloog zijn dat bij de 400m voor mannen de series en halve finales op zaterdag worden gelopen en de finale op zondag. Ook zijn de series bij de mannen 110m horden vervallen en wordt direct een finale gelopen. Het nieuwste chronoloog vind je hier.

Ophalen startnummers en melden
Tijdens het NSK Baan ben je verplicht je uiterlijk 60 minuten voor aanvang van het onderdeel te melden. Doe je dit niet dan wordt je van de startlijst gehaald. Melden doe je automatisch door je startnummer op te halen. Mocht dit nu lukken doordat je vast zit in het OV o.i.d. dan kun je contact opnemen met Martijn van der Vis (0317-482746).

Bij het ophalen van je startnummer kan ook om je studentenkaart gevraagd worden. Iedere deelnemer is verplicht om tijdens de wedstrijd te kunnen aantonen dat je student bent dus vergeet je studentenkaart niet! Deelnemers buiten mededinging hoeven uiteraard geen studentenkaart te laten zien.

Overgangsregels
De overgangsregels, aanvangs- en vervolg hoogtes kunnen in het wedstrijdreglement gevonden worden.

Inschrijven estafettes
Inschrijven voor de estafettes kan alleen tijdens de wedstrijddagen tussen 13:00 en 15:00 in de kantine. let op, het 10 euro inschrijfgeld hiervoor kan alleen contant betaald worden. Bij de estafettes kunnen alleen teams die volledig bestaan uit (PhD-)studenten kans maken op een medaille. Daarnaast moeten de (PhD-)studenten ofwel van dezelfde vereniging zijn, of in dezelfde stad studeren; een combinatie hiervan is eventueel mogelijk. Een team dat niet aan deze voorwaarden voldoet kan buiten mededinging meedoen, echter gemixte teams van mannen en vrouwen zijn niet toegestaan. Elke loper behoudt zijn eigen startnummer, er worden dus geen aparte startnummers uitgedeeld voorafgaand aan de estafette. Wel geldt dat iemand die alleen de estafette loopt een nieuw startnummer op de dag zelf zal krijgen.

Deelname buiten mededinging
Voor de deelnemers buiten mededinging geldt het volgende: In elke loopfinale in banen (100m, 200m, 400m, 100mH en 110mH) mag 1 atleet zitten die buiten mededinging meedoet. In het geval van technische nummers mogen er 2 atleten buiten mededinging in de finale komen, uiteraard alleen in het geval dat degene buiten mededinging bij de beste 8 zit.

Wegen eigen materiaal
Elke wedstrijddag zijn er twee momenten voor het wegen van eigen materiaal. Dit kan om 11.30 uur en om 13.30 uur. Hiervoor dien je je te melden bij het materiaalhok.

Diner, feest & kamperen
Het diner vindt om 18.30 uur plaats in de kantine van SCB de Bongerd (wanneer je allergieën hebt of vegetariër bent dit aub doorgeven via de mail). Belangrijk is dat we deze kantine uiterlijk om 20.30 uur moeten verlaten.

Het feest zal vervolgens plaatsvinden in Annies kroeg (Asserpark 44) op ongeveer 15 minuten lopen van de baan. Er kan op deze locatie alleen contant betaald worden, aangezien er zowel bij de atletiekbaan als bij Annies kroeg geen pinautomaat is, is het handig om dit alvast bij je te hebben (dichtstbijzijnde pinautomaat is bij Tarthorst 1223, Wageningen). Het thema van het feest dit jaar is ‘Jagers en verzamelaars’ kom gezellig verkleed naar het feest en trek je leukste outfit aan.

Tenten kunnen worden opgezet op een grasveld naast de atletiekbaan: vraag even waar het precies is voor je begint met opzetten. ’s Nachts kan er gebruik gemaakt worden van een dixie, en ’s morgens kan vanaf 9.30 uur gebruikt gemaakt worden van de faciliteiten in het universitair sportcentrum (Het sportcentrum zal gesloten zijn tussen 20.30  en 9.30 uur!). Het ontbijt zal tussen 10 en 11 uur geserveerd worden in de kantine van het sportcentrum.

Veel succes met de laatste voorbereidingen en tot bij de wedstrijd!
Mochten er nog vragen of onduidelijkheden zijn, zijn wij altijd te bereiken via nskbaan2016@gmail.com.

Nog 2 dagen tot het NSK baan!

Nog 2 dagen dan is het zover…
Met zo’n 300 deelnemers belooft het een mooi NSK baan te worden.

De verschillende mails voor deelnemers en vrijwilligers (met alle informatie mbt de wedstrijd, maar ook zaken als het eten, feest en slapen) zullen in de loop van de dag gestuurd worden.

Voor mensen die met de auto komen is het alvast handig om met het volgende rekening te houden:https://www.facebook.com/vanAnaarBeter/posts/1022638397790735:0

3 dagen tot sluiting inschrijving

Vrijdagavond 13 mei om 23:59 sluit de inschrijving en dit betekent dat je nog maar drie dagen hebt om je in te schrijven! Klik hier om naar de inschrijfpagina te gaan!

Daarnaast zijn we nog steeds hard op zoek naar vrijwilligers! Vrijwilligers krijgen naargelang de geholpen tijd lunch, avondeten en gratis toegang tot het feest! Opgeven kan via het formulier onder ‘Vrijwilligers’.

Wij hebben er zin in!

DSC_9456

Nog een maand tot het NSK Baan!

Over een maand is het zover: het NSK Baan!

Heb je je nog niet ingeschreven doe dit dan gauw via: https://www.atletiek.nu/wedstrijd/inschrijven/5242/
Ben je niet zo’n baan-atleet, maar vindt je het leuk om erbij te zijn dan kun je ook als vrijwilliger je steentje bijdragen. (Ook als je wil meedoen aan de wedstrijd is er nog tijd genoeg om even te helpen!) Naar mate de hoeveelheid geholpen tijd kun je gratis mee-eten en/of mee-feesten. Opgeven kan via: https://docs.google.com/forms/d/1odhvm0D83vv2nfxcIbUD_L1h7yZ9hOUb_6QLFLbx97Q/viewform?c=0&w=1&usp=mail_form_link

Thema voor het feest is dit jaar: “Jagers en verzamelaars”. Kom als beste verzamelaar (in welke categorie dan ook) en laat zien dat je naast presteren ook goed kan feesten!
Het feest zal plaatsvinden in Annies kroeg. (Asserpark, Wageningen; de flatkroeg op de begane grond.) Dit is op loopafstand van de baan, ook is er een parkeerplaats bij het gebouw. Het feest begint om 21.00. Vrijwilligers mogen gratis naar het feest, als deelnemer kan je je bij je inschrijving aanmelden of een mailtje sturen naar de organisatie (kosten 2 euro).

Tot dan!
Heb je nog vragen mail dan naar: nskbaan2016@gmail.com
en houd de site (www.nskbaan.nl) en Facebook in de gaten voor verdere updates…

Inschrijving NSK baan 2016 geopend!

Het is vanaf nu mogelijk om je in te schrijven voor het NSK baan 2016

Het (voorlopige) chronoloog is nu ook te vinden op de website: chronoloog

Er zal op zaterdag 21 mei een diner plaatsvinden en verder is er ook de mogelijkheid om te blijven slapen en ontbijten.
Geen NSK zonder feest, dus zal de zaterdag afgesloten worden met een mooi feest. Bij de inschrijving via atletiek.nu kun je aangeven of hierbij aanwezig wil zijn (en dat wil je!).

Ten slotte zijn we nog op zoek naar vrijwilligers, dus mocht je bij de wedstrijd willen zijn maar kan of wil je niet meedoen geef je dan op als vrijwilliger. Ook als je meedoet is er nog genoeg tijd over om even te helpen.
Als vrijwilliger opgeven voor het NSK baan kan via het formulier op de website: vrijwilligers

Heb je nog vragen; neem dan contact op via de mail (nskbaan2016@gmail.com)

Welkom

Welkom op de site van het NSK Baan 2016!
Het Nederlands studentenkampioenschap baan wordt dit jaar georganiseerd door W.A.V. Tartlétos onder auspiciën van de Stichting Studentensport Nederland (SSN).
Het NSK zal dit jaar plaatsvinden op zaterdag 21 & zondag 22 mei op de blauwe baan in Wageningen.
Mis niets van het NSK baan. Blijf op de hoogte via deze website en Facebook!